Kriptomat anmeldelse

Til å begynne med kan det virke litt skremmende å investere i kryptovalutaer eller starte med kryptohandel. Men når du først har funnet en brukervennlig plattform som lar deg kjøpe, handle og lagre kryptovaluta, blir ting mye lettere. Siden du kom til denne Kriptomat-anmeldelsen, vil du vite om denne plattformen passer til dine behov.

I denne Kriptomat-anmeldelsen vil vi mest fokusere på børsen, dens funksjoner, sikkerhetsmåling, støttede kryptovalutaer og fiat-valutaer, handels- og uttaksgebyrer, og også den digitale Kriptomat lommeboken. Helt på slutten finner du en trinnvis veiledning om hvordan du bruker denne utvekslingsplattformen for kryptovaluta.

Til info, i de siste månedene av 2020 ble Ethereum handlet mer enn 1,1 millioner ganger per dag. Til sammenligning ble Bitcoin overført seks ganger mindre – 330.000 ganger per dag. Det er unødvendig å si at dette er det perfekte tidspunktet for å finne deg en pålitelig kryptovaluta og begynne å gjøre investeringer ettersom kryptomarkedet blomstrer som aldri før.

Først en stikkordliste med oversikt over hva du vil lese om videre.

  • Fordeler
  • Brukervennlig kryptobørs for nybegynnere
  • Tilgjengelig i 22 forskjellige spåk og for 80 land
  • God sikkerhet
  • Lave handelsgebyr

  • Bakdeler
  • Mangler noe avanserte funksjoner
  • Sentralisert børs

1. Kriptomat anmeldelse – Selskapets historie

2. Kriptomat anmeldelse – Fordeler
2.1 God sikkerhet
2.2 Nesten 100 forskjellige kryptopar tilgjengelig
2.3 Kjøp crypto med EUR
2.4 Digital lommebok
2.5 Lave handelsgebyr
2.6 Tilgjengelig i 80 land

3. Kriptomat anmeldelser – Bakdeler
3.1 Sentralisert
3.2 Mangler avanserte funksjoner

4. Hvordan bruke Kriptomat?
4.1 Hvordan åpne konto hos Kriptomat?
4.2 Hvordan gjøre et innskudd hos Kriptomat?

5. Konklusjon

Kriptomat anmeldelse – Selskapets historie

Kriptomat ble grunnlagt 7. februar 2018 og er en forvaringsplattform for kryptovalutautveksling som lar deg kjøpe, handle og lagre kryptovalutaer. Selskapet er basert i Estland.

Hovedmålet med Kriptomat er å skape en brukervennlig plattform som ikke-tekniske mennesker vil kunne navigere uten store problemer. Selskapet presenterer seg som «den mest brukervennlige regjeringsregulerte europeiske kryptovalutabørsen».

Derfor gir plattformen deg ikke omfattende og forvirrende funksjoner, som gearing og marginhandel, eller trading futures.

Når det gjelder hovedverdiene til Kriptomat, er disse tre viktige:

Tillit
Sikkerhet
Åpenhet

Du bør også vite at bortsett fra en kryptovaluta-utveksling, klarte Kriptomats team av juridiske, økonomiske og tekniske eksperter å lansere noen få andre, vellykkede teknologibedrifter, inkludert Spletnik (digital markedsføringsbyrå) og Platformax (salgsadministrasjon og prospekteringsplattform for innside- salgsteam).

Etter en så kort, men likevel klar introduksjon, er det på tide å gå videre til den faktiske Kriptomat anmeldelsern og se hva denne plattformen har å tilby.

Kriptomat anmeldelse – Fordeler

La oss begynne denne Kriptomat omtalen med å fokusere på de positive aspektene. På denne delen av teksten finner du informasjon relatert til sikkerhet, støttede kryptovalutaer og fiat-valutaer, Kriptomat digital lommebok, brukervennlighet, Kriptomat-handelsavgifter og enda mer. Siden plattformen har mye å tilby, er det mye å diskutere i denne Kriptomat-utvekslingsanmeldelsen.

God og robust sikkerhet

Når du velger en kryptovalutautveksling, er det aller første og viktigste aspektet du må ta hensyn til, sikkerhet. Lave avgifter og hundrevis av støttede kryptokurver betyr ingenting hvis plattformen ikke er i stand til å beskytte dine eiendeler og personlig informasjon.

Så du lurer sikkert på, er Kriptomat trygt? Vel, Kriptomat legger ned ekstra innsats for å sikre at brukerne er beskyttet. Selskapet ble utstedt lisenser av Financial Intelligence Unit for å tilby tjenester for utveksling av digitale valutaer mot fiat-valutaer samt for å tilby digital lommeboktjeneste.

I tillegg bruker Kriptomat rettferdig og gjennomsiktig forretningspraksis. Derfor implementerer den ulike tekniske tiltak og mottok en operasjonell lisens – lisens for tjenesteleverandør av virtuell valuta. Kriptomat mottok også et internasjonalt informasjonssikkerhetssertifikat ISO 27001: 2013. Dette sertifikatet sikrer at selskapet implementerer sikker praksis når det gjelder informasjonssikkerhet.

Videre er Kriptomat-plattformen bygget basert på GDPR-kravene (General Data Protection Regulation). Det sikrer et høyt beskyttelsesnivå når det gjelder brukernes personlige informasjon.

Når vi går videre, er det viktig å nevne i denne Kritpomat-gjennomgangen at selskapet har som mål å forhindre hvitvasking av penger, identitetstyveri, økonomisk svindel og finansiering av terrorisme, så du må bekrefte identiteten din for å begynne å bruke Kriptomat. Hvis du er bekymret for tid, er det ikke noe behov, prosessen med å bekrefte identiteten din er super rask og enkel.

Når det gjelder organisatoriske tiltak, tilbyr Kriptomat:

Sikker kjølerom med kontrollert tilgang for å beskytte eiendelene dine. Kriptomat eier 98% av eiendelene i sikre kalde lommebøker.
Dedikert team for overvåking av alle handlingene på plattformen. Hvis det oppstår mistenkelig aktivitet, reagerer Kriptomats team på problemet umiddelbart.
Strenge driftsprosedyrer knyttet til utviklingsoperasjoner, plattformstøtte og kaldlagringsadministrasjon.
Sikkerhetstester for å identifisere plattformens sårbarheter og umiddelbart løse dem.
Når vi snakker om tekniske tiltak, inkluderer disse:

Krypteringsmekanismer for å overgå mann-i-midten-angrep og forhindre trusler som kan påvirke personopplysninger.
Nettverkssikkerhet implementeres ved hjelp av nettverkssoneringsprinsippene, noe som betyr at viktigere data lagres på herdede servere, mens den mindre følsomme informasjonen lagres separat.
Forskjellige fysiske sikkerhetstiltak blir iverksatt for å håndtere uautorisert fysisk tilgang.
DDoS-beskyttelsessystem og Web Application-brannmur beskytter den internetteksponerte delen av plattformen mot forskjellige angrep og sårbarheter.
Teamet overvåker 24/7 for å svare i tilfelle tekniske feil oppstår.
Det er en siste ting å nevne når det gjelder sikkerhet. Hvis du ikke vil stole på plattformen og ha kontroll over din egen krypto, anbefales det å få en pålitelig kryptovaluta-lommebok.

Maskinvarelommebøker, som Ledger Nano X og Trezor Model T, anses å være de sikreste da de holder dine private nøkler offline. Når det er sagt, selv om din private informasjon er truet, er det ingen måte at hackere kommer inn i lommeboken din.

Dermed, hvis du vil være trygg, må du noen ganger ta saken i egne hender.

Nesten 100 forskjellige kryptopar tilgjengelig

Hvis du er interessert i å handle, trenger du en plattform som gir deg en god mengde kryptovalutaer samt handelspar å velge mellom. Det er det vi skal diskutere i denne Kriptomat-gjennomgangen.

Kriptomat kan betraktes som en av de bedre plattformene når det gjelder mangfoldet av kryptovalutaer. For øyeblikket kan du kjøpe, selge og lagre 31 kryptovalutaer på Kriptomat. Her er den siste listen for støttede kryptovalutaer:

Bitcoin (BTC)
Ripple (XRP)
Ethereum (ETH)
EOS (EOS)
Litecoin (LTC)
Stellar (XLM)
TRON (TRX)
Bitcoin Cash (BCH)
Cardano (ADA)
Monero (XMR)
IOTA (IOTA)
Dash (DASH)
NEO (NEO)
Ethereum Classic (ETC)
NEM (XEM)
Zcash (ZEC)
Augur (REP)
Gnosis (GNO)
0xProject (ZRX)
OmiseGO (OMG)
Enjin (ENJ)
Status (SNT)
SunContract (SNC)
Metall (MTL)
Civic (CVC)
Be om nettverk (REQ)
FunFair (FUN)
Propy (PRO)
Loopring (LRC)
Tether (USDT)
DAI (DAI)
Tezos
Kosmos
Vechain
Som du kan se, støtter Kriptomat alle de mest populære kryptovalutaene, men du bør huske på at nye mynter og tokens blir lagt til i denne listen regelmessig.

Også når det gjelder handel med par, får du omtrent 100 kryptopar å velge mellom, inkludert fiat-til-crypto og crypto-til-crypto. Det er mer enn nok alternativer, spesielt hvis du fremdeles er nybegynner.

Kjøp crypto med EUR

Hvis du vil investere i krypto, enten det er Ethereum, Bitcoin eller andre mynter, er den enkleste måten å gjøre det med fiatpenger. Det eneste problemet er at ikke alle plattformer støtter fiat-valutaer, så du må kanskje gjennom lange prosesser for å begynne å handle.

Den gode nyheten er at Kriptomat støtter fiat-valutaer. Problemet er imidlertid at det for øyeblikket bare støttes en fiat-valuta – EUR. Imidlertid er det fortsatt bedre enn ingenting, spesielt siden Kriptomat kan legge til nye betalingsalternativer på kort tid.

På samme notat bør du vite at når du kjøper kryptovalutaer med fiat-penger på Kriptomat, får du noen forskjellige betalingsmåter å velge mellom:

Bankoverføring
Kredittkort
Debetkort
Skrill
Sofort
Neteller

Som du ser, lar Kriptomat deg gjøre et innskudd og kjøpe krypto uten store problemer.

Digital lommebok

Digitale lommebøker fungerer nesten det samme som bankkontoen din. De lar deg lagre, sende og motta kryptovalutaer. Det som er viktig å forstå, er at krypto-lommebøker ikke lagrer myntene dine, bare dine private nøkler, så de beskytter rett og slett tilgangen til kryptovalutaene dine.

Når vi snakker spesielt om Kriptomat-lommeboken, pleier mange å spørre «hvor mye Kriptomat-lommeboken koster?». Svaret er enkelt – når du oppretter en konto på Kriptomat og begynner å bruke plattformen, vil du kunne bruke den digitale lommeboken helt gratis.

Flere Kriptomat-anmeldelser vil fortelle deg at selskapets digitale lommebok er veldig enkel å bruke. Saken er at selv om du allerede har en kryptovaluta-lommebok, kan du fortsatt bruke Kriptomat.

For eksempel, hvis du allerede har en lommebok der du lagrer Ethereum, Bitcoin eller annen kryptovaluta, kan du enkelt overføre eiendelene dine til Kriptomats lommebok for å begynne å handle. Du kan også overføre kryptovalutaer fra Kriptomat til din personlige lommebok.

Som allerede nevnt tidligere i denne Kriptomat-gjennomgangen, er det en av de beste måtene å beskytte eiendelene dine på å få en sikker kryptovaluta-lommebok. Men siden det er så mange alternativer å velge mellom, bør du vite hvordan du tar den riktige avgjørelsen.

I utgangspunktet er det 4 forskjellige typer lommebøker:

på nett
Programvare
Maskinvare
Papir

Lommebøker på nettet og programvare er også kjent som «varme» fordi de private nøklene lagres online. Slike lommebøker er de minst sikre. Nå er maskinvare- og papirlommebøker, også kjent som «kald» -lagring, mye sikrere ettersom de private nøklene dine holdes offline. Når det gjelder papirlommebøker, kan de lett bli våte eller tapt, så de fleste anbefaler å velge maskinvare.

Når du leter etter en maskinvarepungebok, vil du komme over en rekke forskjellige alternativer, men for øyeblikket anses disse å være de mest pålitelige:

Ledger Nano X
Trezor Model T
KeepKey

Den eneste ulempen knyttet til disse lommebøkene er at de er litt dyre. Men hvis du bestemmer deg for å foreta en investering – er det viktig å ta vare på sikkerhet. I tilfelle du bestemmer deg for å gå etter en software lommebok, kan det være lurt å vurdere Coinbase. Den er kompatibel med både Ledger og Trezor hardware lommebøker.

Jeg antar at vi dekket de viktigste aspektene knyttet til digitale lommebøker i denne Kriptomat-utvekslingsanmeldelsen, så det er på tide å fokusere på ytterligere aspekter.

Lave handelsgebyr

Når du kjøper kryptovalutaer, handler og gjør uttak, krever flertallet av plattformene spesifikke avgifter. Som du sikkert vet, hvis du vil maksimere besparelsene dine, bør du sørge for å minimere utgiftene dine. I dette tilfellet snakker jeg om Kriptomat-handelsavgifter – sørg for at de er så lave som mulig.

Enhver Kriptomat-gjennomgang vil fortelle deg at denne plattformen tilbyr lave kjøp / salg samt uttaksgebyrer. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor:

SETT INN BILDE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Som du kan se, betaler du bare en avgift på 1,45% når det gjelder å kjøpe samt selge krypto ved hjelp av fiat-penger. Men hvis du velger å betale med kredittkortet ditt, vil avgiftene øke til 3,7% når du kjøper for mer enn 100EUR.

Når det gjelder handel med krypto-til-krypto, er industristandarden omtrent 0,25%. Som du kan se i tabellen ovenfor, tar Kriptomat imidlertid ingen gebyrer når det gjelder krypto-til-kryptohandel.

Når vi snakker om uttaksgebyrer, vil de variere avhengig av kryptovalutaen. Her er noen eksempler:

Bitcoin (BTC) – 0,0006000 BTC
Ripple (XRP) – 0,0240000 XRP
Ethereum (ETH) – 0,0060000 ETH
Uttak for noen kryptovalutaer er heller ikke tilgjengelige, så du må bytte dem mot andre mynter før du tar ut. Siden Kriptomat er så enkel å bruke, vil du kunne gjøre det uten store problemer.

Det siste aspektet du bør ta i betraktning er at Kriptomat har forskjellige handelsgrenser, for eksempel daglig / månedlig SEPA-innskudd og uttak, kryptoinnskudd og uttak og så videre. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor.

SETT INN BILDE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Tatt i betraktning alle aspektene som er diskutert ovenfor, er det rimelig å si at Kriptomat tilbyr virkelig lave avgifter.

Tilgjengelig i 80 land

Før du bestemmer deg for hvilken valutautvekslingsplattform du skal velge, bør du først sørge for at det ikke er lover mot slike tjenester i ditt land. Når det er gjort, kan du velge en bestemt plattform og sjekke om den er tilgjengelig i ditt land. Nå, siden du er her for Kriptomat-gjennomgang, la oss se hvor denne plattformen støttes.

Kriptomat er for tiden tilgjengelig i 80 land globalt:

Europa
Asia
Nord Amerika
Sør Amerika
Oseania
Afrika

Du bør også være oppmerksom på landene der du ikke kan bruke Kriptomat. Her er en full liste:

Afganistan, Algerie, Amerikansk Samoa, Bangladesh, Bolivia, Kina, Den demokratiske republikken Kongo, Den demokratiske folkerepublikken Korea (DPRK), Ecuador, Egypt, Etiopia, FYR Makedonia, India, Iran, Irak, Kirgisistan, Pakistan, Palestina, Qatar, Saudi-Arabia, Syria, Marokko, Nepal, De forente stater, Vanuatu, Vietnam, Zambia.
Husk at slik informasjon kan endres, så du bør ikke bare stole på forskjellige Kriptomat-vurderinger, men også sjekke landets lover angående kryptoinvesteringer og handel.

Før du avslutter den første delen av denne Kriptomat-gjennomgangen, er det en ting til å nevnes – Kriptomat støtter totalt 22 språk. Her er hele listen:

Engelsk, bulgarsk, kroatisk, tsjekkisk, nederlandsk, estisk, fransk, tysk, gresk, ungarsk, italiensk, lettisk, litauisk, polsk, portugisisk, brasiliansk, portugisisk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, svensk, spansk, tyrkisk.

Som du ser, er det ganske store sjanser for at du kan bruke Kriptomat på morsmålet ditt.

Kriptomat anmeldelser – Bakdeler

Som du har sett i forrige del av denne Kriptomat-utvekslingsanmeldelsen, har plattformen mye å tilby. Det er imidlertid på tide å gå videre til den mindre hyggelige delen og fokusere på Kriptomat-klager.

Sentralisert

Kriptomat er en forvaringsplattform for utveksling av kryptovaluta. Med andre ord er det en sentralisert kryptobørs, noe som betyr at den inkluderer en tredjepart som mellommann for å gjennomføre transaksjoner.

Selv om sentraliserte børser har en tendens til å være enklere å bruke og må følge lisenser og forskrifter samt utføre identitetsbekreftelser, har du heller ikke autonomi over lommeboken din.

Nå, selv om alt avhenger av dine personlige preferanser, har kryptoentusiaster en tendens til å velge desentraliserte børser som ikke er involvert i tredjeparter i transaksjoner. Selv om de kan være vanskeligere å bruke, handler det om arten av blokkjeder og kryptovalutaer.

Selv om det faktum at Kriptomat er en sentralisert utveksling kan betraktes som både positive og negative aspekter, avhenger alt av hva det er du leter etter.

Mangler avanserte funksjoner

Det er åpenbart at det ikke er noen Kriptomat-klager på brukervennlighet fordi den har en superren design og er enkel å navigere. Imidlertid betyr enkelhet vanligvis mangel på funksjoner. Det er den nøyaktige situasjonen når det gjelder Kriptomat.

Mens Kriptomat har et tydelig grensesnitt, ser du at det ikke tilbyr noen avanserte funksjoner som mer avanserte brukere kan være interessert i. Jeg snakker om marginhandel, trading futures, leveraged trading og andre lignende.

Selv om slike funksjoner er tilgjengelige i svært få kryptovalutautvekslinger, endrer det ikke det faktum at du ikke finner dem på Kriptomat.

Nå som vi nesten er på slutten av denne Kriptomat-gjennomgangen, er det på tide å vise deg hvordan du bruker den.

Hvordan bruke Kriptomat?

Hvis du bestemmer deg for å bruke Kriptomat, må du vite hvordan du oppretter en konto og gjør et innskudd. Selv om det innebærer noen få enkle trinn, vil jeg sørge for at det hele er veldig klart ved å gi deg en trinnvis guide.

Hvordan åpne konto hos Kriptomat?

Det tar bare noen få minutter å opprette en konto på Kriptomat. Nedenfor finner du seks enkle trinn for hvordan du gjør det.

Trinn 1. Trykk på «Kom i gang» øverst til høyre på nettstedet.

Kriptomat anmeldelse: registrering.

Trinn 2. Fyll ut nødvendig informasjon: for- og etternavn, e-postadresse, passord, og godta at du er over 18 år. Trykk deretter på «Opprett konto».

Kriptomat anmeldelse: registrering.

Trinn 3. Gå til e-posten din, du burde ha mottatt et bekreftelsesbrev.

Trinn 4. Trykk på «Bekreft e-postadresse».

Kriptomat anmeldelse: registrering.

Trinn 5. Oppgi nummeret ditt og lim inn seks sifre for å bekrefte at det er deg.

Kriptomat anmeldelse: registrering.

Trinn 6. Bekreft identiteten din og begynn å bruke Kriptomat!

Hvordan gjøre et innskudd hos Kriptomat?

Når du har opprettet en konto, er det på tide å gjøre et innskudd. Her er den enkleste måten å gjøre det på.

Trinn 1. Bekreft identiteten din ved å fylle ut søkerens data, gi et identitetsdokument og en selfie (for å bevise at det er deg).

Kriptomat anmeldelse: gjøre et innskudd.

Trinn 2. Trykk på «Innskudd» øverst til høyre på skjermen.

Kriptomat anmeldelse: gjøre et innskudd.

Trinn 3. Velg Bankoverføring / SEPA.

Trinn 4. Bruk de oppgitte SEPA-betalingsopplysningene (mottaker, dataoverføring) for å gjøre et innskudd.

Trinn 5. Trykk på «Jeg foretok innskuddet».

Det er det, du kan nå kjøpe kryptovaluta og begynne å handle!

Konklusjon

Kriptomat er en sentralisert kryptokursutveksling som legger ned mye arbeid for å beskytte brukerne. Plattformen er veldig enkel å navigere, den støtter fiat-valutaer, tilbyr lave avgifter, mer enn 100 tilgjengelige par, og har en digital lommebok. I tillegg er Kriptomat tilgjengelig i 80 land, og det er 22 språk å velge mellom.

Det er to hovedspørsmål igjen å svare på:

-Er Kriptomat legit?

-Er Kriptomat trygt?

Jeg kan svare dem begge positivt – Kriptomat er både sikker og legitim. Selv om det er noen negative anmeldelser på nettet og plattformen mangler mer avanserte funksjoner, er det ingenting å være bekymret for, spesielt hvis du fortsatt er en nybegynner i kryptoverdenen.

Jeg håper at denne Kriptomat-anmeldelsen besvarte alle spørsmålene dine om plattformen, og at du klarte å avgjøre om den ikke passer for dine behov!

KLIKK HER for å besøke Kriptomat.io

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller annen form for rådgivning. Kryptomaten hverken støtter eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din personlige økonomiske rådgiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *